Σαλαμινα Αξιοθεατα : Anakalypste Ta Istorika A3io8eata Ths Salaminas Edw / Η σαλαμίνα ή κούλουρη, όπως ήταν γνωστή στην αρχαιότητα και κατά την τουρκοκρατία, είναι το μεγαλύτερο νησί του αργοσαρωνικού και αυτό που απέχει ελάχιστα από την ηπειρωτική αττική.

Σαλαμινα Αξιοθεατα : Anakalypste Ta Istorika A3io8eata Ths Salaminas Edw / Η σαλαμίνα ή κούλουρη, όπως ήταν γνωστή στην αρχαιότητα και κατά την τουρκοκρατία, είναι το μεγαλύτερο νησί του αργοσαρωνικού και αυτό που απέχει ελάχιστα από την ηπειρωτική αττική.. Καραμανλή & αμμοχώστου 1 • 189 00 • σαλαμίνα τηλέφωνο: Το μούλκι ή αιάντειο είναι παραλιακό χωριό που περιβάλλεται από πεύκα. Η σαλαμίνα είναι ένας κοντινός προορισμός για μονοήμερη εκδρομή ή ακόμη και για απογευματινή εξόρμηση. Δίπλα στη θάλασσα το κατάλευκο κτήριο το οποίο βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τη μονή της φανερωμένης. 6944 804509 μάριος θεοχάρης info@pamesalamina.gr info@anatropes.gr

Βρισκόταν στη ανατολική ακτή της κύπρου, στις εκβολές του ποταμού πεδαίου, 6 χλμ. Η σαλαμίνα ή κούλουρη, όπως ήταν γνωστή στην αρχαιότητα και κατά την τουρκοκρατία, είναι το μεγαλύτερο νησί του αργοσαρωνικού και αυτό που απέχει ελάχιστα από την ηπειρωτική αττική. 6944 804509 μάριος θεοχάρης info@pamesalamina.gr info@anatropes.gr Τα βασικά αξιοθέατα μέρη για να δείτε, τρόποι να περιπλανηθείτε και ξεχωριστές εμπειρίες. Παρόλα αυτά, ακόμη η σαλαμίνα έχει να δείξει στον επισκέπτη της ενδιαφέροντα αξιοθέατα.

Ta 10 Koryfaia A3io8eata Salamina Tripadvisor
Ta 10 Koryfaia A3io8eata Salamina Tripadvisor from dynamic-media-cdn.tripadvisor.com
Η ακρόπολη της αρχαίας σαλαμίνας καθώς και η εκκλησία των εισοδίων της θεοτόκου είναι δύο σημεία που αν βρεθείτε στα αμπελάκια πρέπει να τα επισκεφθείτε. Η σαλαμίνα ή κούλουρη, όπως ήταν γνωστή στην αρχαιότητα και κατά την τουρκοκρατία, είναι το μεγαλύτερο νησί του αργοσαρωνικού και αυτό που απέχει ελάχιστα από την ηπειρωτική αττική. Όλα τα αξιοθέατα στην θεσσαλονίκη έχουν κάτι από το «σαγηνευτικό» παρελθόν της χώρας…. Απο το πέραμα κάθε μέρα, πάρα πολύς κόσμος περνάει στο ιστορικό νησί, το οποίο έχει τη φήμη ενος άναρχα. Ισως τι πιο σημαντικό, αν και σε κατάσταση οχι καλή, είναι ο τύμβος των σαλαμινομάχων, που βρίσκεται στο ανατολικώτερο άκρο του νησιού, κοντά στην κυνόσουρα. Η σαλαμίνα ξαναβρήκε την «φωνη» της. 6944 804509 μάριος θεοχάρης info@pamesalamina.gr info@anatropes.gr Η σαλαμίνα ή κούλουρη, όπως ήταν γνωστή στην αρχαιότητα και κατά την τουρκοκρατία, είναι το μεγαλύτερο νησί του αργοσαρωνικού και αυτό που απέχει ελάχιστα από την ηπειρωτική αττική.

Τα βασικά αξιοθέατα μέρη για να δείτε, τρόποι να περιπλανηθείτε και ξεχωριστές εμπειρίες.

Σύμφωνα με τη μυθολογία, το νησί πήρε την ονομασία του από τη νεράιδα σαλαμίνα που είχε πατέρα τον θεό ασωπό, μητέρα την μετώπη, αδελφή τη νεράιδα αίγινα και σύζυγό της το θεό της θάλασσας ποσειδώνα. Η σαλαμίνα είναι ένα μεγάλο νησί του αργοσαρωνικού, πολύ κοντά στην αθήνα. Δείτε κριτικές και φωτογραφίες από ταξιδιώτες του tripadvisor για δραστηριότητες, ψυχαγωγία, μουσεία, ψώνια και διασκέδαση. Παρόλα αυτά, ακόμη η σαλαμίνα έχει να δείξει στον επισκέπτη της ενδιαφέροντα αξιοθέατα. Καραμανλή & αμμοχώστου 1 • 189 00 • σαλαμίνα τηλέφωνο: Στη θέση κολόνες βρίσκονται τα ερείπια της. Λεωφόρος αιαντείου ,4η στάση, σαλαμίνα τ.κ. Βρισκόταν στη ανατολική ακτή της κύπρου, στις εκβολές του ποταμού πεδαίου, 6 χλμ. Είναι τεράστια ευθύνη, μα ταυτόχρονα ύψιστη τιμή για όλους μας, να επανεκδώσουμε μία από τις ιστορικότερες εφημερίδες του. Η κοιλάδα των μουσών ( χάρτης) στη κοιλάδα των μουσών, κατά την αρχαιότητα είχαν το σπίτι τους οι 9 μούσες κόρες του δία, καθώς και και ένας από τους μεγαλύτερους ποιητές της αρχαιότητας. Ένα αξιοθέατο της σαλαμίνας είναι το μουσείο και η προτομή του άγγελου σικελιανού. Η ακρόπολη της αρχαίας σαλαμίνας καθώς και η εκκλησία των εισοδίων της θεοτόκου είναι δύο σημεία που αν βρεθείτε στα αμπελάκια πρέπει να τα επισκεφθείτε. The ultimate place to relax, enjoy the sea view, the warm summer breeze, go for long walks by the sea side.

Η σαλαμίνα είναι ένα μεγάλο νησί του αργοσαρωνικού, πολύ κοντά στην αθήνα. Εδώ ξετυλίγεται η πλούσια λαογραφική παράδοση του νησιού μέσα από μια πολυάριθμη συλλογή αντικειμένων … Κοντινός προορισμός, φθηνός και κάπως παρεξηγημένος. Καραμανλή & αμμοχώστου 1 • 189 00 • σαλαμίνα τηλέφωνο: Λεωφόρος αιαντείου ,4η στάση, σαλαμίνα τ.κ.

A3io8eata Sth Salamina Infomust Gr
A3io8eata Sth Salamina Infomust Gr from infomust.gr
Μια σημαντική μητρόπολη της ρωμαϊκής περιόδου, η θεσσαλονίκη ήταν η δεύτερη μεγαλύτερη και. Τα σημαντικότερα σωζόμενα έως σήμερα μνημεία είναι ο ναΐσκος των μουσών, το θέατρο και. Find local businesses, view maps and get driving directions in google maps. Είναι τεράστια ευθύνη, μα ταυτόχρονα ύψιστη τιμή για όλους μας, να επανεκδώσουμε μία από τις ιστορικότερες εφημερίδες του. Για την πόλη της αρχαίας σαλαμίνας αναφέρεται πως βρισκόταν στη χερσονοειδή περιφέρεια που σήμερα είναι γνωστή και ως κυνοσούρα και στην επόμενη μικρότερη χερσόνησο όπου σήμερα συναντάμε το καματερό και τμήμα τα κοινότητας αμπελακίων. Όλα τα αξιοθέατα στην θεσσαλονίκη έχουν κάτι από το «σαγηνευτικό» παρελθόν της χώρας…. Παρόλα αυτά, ακόμη η σαλαμίνα έχει να δείξει στον επισκέπτη της ενδιαφέροντα αξιοθέατα. Τα βασικά αξιοθέατα μέρη για να δείτε, τρόποι να περιπλανηθείτε και ξεχωριστές εμπειρίες.

Τα βασικά αξιοθέατα μέρη για να δείτε, τρόποι να περιπλανηθείτε και ξεχωριστές εμπειρίες.

Όλα τα αξιοθέατα στην θεσσαλονίκη έχουν κάτι από το «σαγηνευτικό» παρελθόν της χώρας…. Η σαλαμίνα ή κούλουρη, όπως ήταν γνωστή στην αρχαιότητα και κατά την τουρκοκρατία, είναι το μεγαλύτερο νησί του αργοσαρωνικού και αυτό που απέχει ελάχιστα από την ηπειρωτική αττική. Η κοιλάδα των μουσών ( χάρτης) στη κοιλάδα των μουσών, κατά την αρχαιότητα είχαν το σπίτι τους οι 9 μούσες κόρες του δία, καθώς και και ένας από τους μεγαλύτερους ποιητές της αρχαιότητας. 6944 804509 μάριος θεοχάρης info@pamesalamina.gr info@anatropes.gr Κοντινός προορισμός, φθηνός και κάπως παρεξηγημένος. +30 210 4640082, +30 6934 922499 email: Ένα αξιοθέατο της σαλαμίνας είναι το μουσείο και η προτομή του άγγελου σικελιανού. Τα σημαντικότερα σωζόμενα έως σήμερα μνημεία είναι ο ναΐσκος των μουσών, το θέατρο και. (1) οι δύο ανεμόμυλοι στο λόφο του αγίου νικολάου, κτίσματα του 18ου αιώνα. The ultimate place to relax, enjoy the sea view, the warm summer breeze, go for long walks by the sea side. Στη θέση κολόνες βρίσκονται τα ερείπια της. Μια σημαντική μητρόπολη της ρωμαϊκής περιόδου, η θεσσαλονίκη ήταν η δεύτερη μεγαλύτερη και. Είναι τεράστια ευθύνη, μα ταυτόχρονα ύψιστη τιμή για όλους μας, να επανεκδώσουμε μία από τις ιστορικότερες εφημερίδες του.

+30 210 4640082, +30 6934 922499 email: Οι φυσικές του ομορφιές, η πλούσια ιστορική κληρονομιά, τα αξιοθέατα, ο βιολογικός καθαρισμός των νερών και η μικρή απόσταση από την αθήνα έχουν μετατρέψει τη σαλαμίνα σε ελκυστικό τουριστικό θέρετρο, ωστόσο καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια να διατηρηθούν οι παραδόσεις. Λαογραφικό και ναυτικό μουσείο της σαλαμίνας το λαογραφικό και ναυτικό μουσείο της σαλαμίνας στεγάζεται στο δημαρχείο του νησιού. Η σαλαμίνα ή κούλουρη, όπως ήταν γνωστή στην αρχαιότητα και κατά την τουρκοκρατία, είναι το μεγαλύτερο νησί του αργοσαρωνικού και αυτό που απέχει ελάχιστα από την ηπειρωτική αττική. (1) οι δύο ανεμόμυλοι στο λόφο του αγίου νικολάου, κτίσματα του 18ου αιώνα.

A3io8eata
A3io8eata from www.pcci.gr
Η σαλαμίνα είναι ένα μεγάλο νησί του αργοσαρωνικού, πολύ κοντά στην αθήνα. Ισως τι πιο σημαντικό, αν και σε κατάσταση οχι καλή, είναι ο τύμβος των σαλαμινομάχων, που βρίσκεται στο ανατολικώτερο άκρο του νησιού, κοντά στην κυνόσουρα. Η σαλαμίνα είναι ένας κοντινός προορισμός για μονοήμερη εκδρομή ή ακόμη και για απογευματινή εξόρμηση. Find local businesses, view maps and get driving directions in google maps. (1) οι δύο ανεμόμυλοι στο λόφο του αγίου νικολάου, κτίσματα του 18ου αιώνα. Καραμανλή & αμμοχώστου 1 • 189 00 • σαλαμίνα τηλέφωνο: Η κοιλάδα των μουσών ( χάρτης) στη κοιλάδα των μουσών, κατά την αρχαιότητα είχαν το σπίτι τους οι 9 μούσες κόρες του δία, καθώς και και ένας από τους μεγαλύτερους ποιητές της αρχαιότητας. (2) η ιερά μονή φανερωμένης (εορτάζει στις 23 αυγούστου) ανεγέρθηκε τον 17ο αιώνα (1670) από τον όσιο λαυρέντιο (κατά κόσμο λάμπρο κανέλλο) ο.

Καραμανλή & αμμοχώστου 1 • 189 00 • σαλαμίνα τηλέφωνο:

Η σαλαμίνα είναι ένα μεγάλο νησί του αργοσαρωνικού, πολύ κοντά στην αθήνα. Το μούλκι ή αιάντειο είναι παραλιακό χωριό που περιβάλλεται από πεύκα. Απο το πέραμα κάθε μέρα, πάρα πολύς κόσμος περνάει στο ιστορικό νησί, το οποίο έχει τη φήμη ενος άναρχα. (1) οι δύο ανεμόμυλοι στο λόφο του αγίου νικολάου, κτίσματα του 18ου αιώνα. Εδώ ξετυλίγεται η πλούσια λαογραφική παράδοση του νησιού μέσα από μια πολυάριθμη συλλογή αντικειμένων … Παρόλα αυτά, ακόμη η σαλαμίνα έχει να δείξει στον επισκέπτη της ενδιαφέροντα αξιοθέατα. Λαογραφικό και ναυτικό μουσείο της σαλαμίνας το λαογραφικό και ναυτικό μουσείο της σαλαμίνας στεγάζεται στο δημαρχείο του νησιού. Τα σημαντικότερα σωζόμενα έως σήμερα μνημεία είναι ο ναΐσκος των μουσών, το θέατρο και. Find local businesses, view maps and get driving directions in google maps. Η σαλαμίνα είναι ένας κοντινός προορισμός για μονοήμερη εκδρομή ή ακόμη και για απογευματινή εξόρμηση. Μια σημαντική μητρόπολη της ρωμαϊκής περιόδου, η θεσσαλονίκη ήταν η δεύτερη μεγαλύτερη και. Η σαλαμίνα ή κούλουρη, όπως ήταν γνωστή στην αρχαιότητα και κατά την τουρκοκρατία, είναι το μεγαλύτερο νησί του αργοσαρωνικού και αυτό που απέχει ελάχιστα από την ηπειρωτική αττική. Σύμφωνα με τη μυθολογία, το νησί πήρε την ονομασία του από τη νεράιδα σαλαμίνα που είχε πατέρα τον θεό ασωπό, μητέρα την μετώπη, αδελφή τη νεράιδα αίγινα και σύζυγό της το θεό της θάλασσας ποσειδώνα.

(1) οι δύο ανεμόμυλοι στο λόφο του αγίου νικολάου, κτίσματα του 18ου αιώνα σαλαμινα. Εδώ ξετυλίγεται η πλούσια λαογραφική παράδοση του νησιού μέσα από μια πολυάριθμη συλλογή αντικειμένων …

Posting Komentar

0 Komentar